Nieuwe website

  • Posted on: 10 December 2019
  • By: Webmaster Arnout
Printvriendelijke versiePrintvriendelijke versie

Hallo,

Mijn naam Arnout Verhoeve, imker in opleiding en sinds kort een lid bij IVB.

afbeelding van Webmaster ArnoutToen ik de site van de vereniging voor de eerste keer bezocht, viel me meteen op dat de site al een tijdje niet meer leefde. Omdat ik op zoek was naar bepaalde info over de Aalsterse imkersvereniging, nam ik contact op met het bestuur. Zo kwam ik in contact met Jef Smet, de huidige voorzitter van IVB. Via hem vernam ik dat de site momenteel niet beheerd werd en inderdaad verouderd was.

Aangezien ik graag aan websites sleutel, stelde ik voor om op vrijwillige basis een nieuwe website uit te werken (alléja in ruil voor een zesraams bijenvolk én enkele potten honing).

We staken de site in een nieuw jasje, zorgden er voor dat leden reacties kunnen posten en plaatsten onder andere een forum op de site. Ook werkten we een ledengedeelte uit, waar extra inhoud te vinden is, enkel toegankelijk voor de leden van de vereniging.

Hopelijk wordt dit een bruisende website :)

Opmerkingen, suggesties of andere vragen zijn steeds welkom via een reactie op dit artikel onderaan de pagina!

IVB - website door verhoeve

Reacties

afbeelding van Webmaster Arnout

We zijn nu een maand verder. Alle leden hebben ondertussen een account en de eerste feedback en commentaar op de site is ontvangen. Bedankt aan iedereen voor de complimenten! Hierbij ook een oproep aan alle leden om de pagina ledensectie/downloads (deze pagina is enkel toegankelijk voor ingelogde leden) eens te bekijken. Dat zijn allemaal bestanden (handleidingen en werkdocumenten) van de oude site. De bedoeling is dat er bij elk van de documenten een begeleidend artikeltje geschreven wordt om het op de site overzichtelijker te kunnen presenteren. Wie voelt zich geroepen om mee te helpen deze site te vullen met nuttige info voor imkers zodat we van deze site een succes kunnen maken?

afbeelding van Jozef Smet

Arnout bedankt voor de uren werk die je in het herstellen van onze website hebt gestoken. Ik hoop dat onze leden er veel gebruik van zullen maken en wacht op de reacties, zowel positieve als negatieve. Uit deze laatste moeten we dan maar leren.
Jef

afbeelding van Jozef Smet

Beste leden,
hopelijk maken jullie overvloedig gebruik van onze website zodat het werk van Arnout niet nodeloos is geweest. Bekijk zeker de agenda van onze activiteiten en neem er ook aan deel.
Jef